|
» PROMOCJE !!! » NOWOŚCI !!! ZIOŁA/herbaty (63) Mieszanki ziołowe Zielarni Suwalskiej (47) KAWY różne, KAWY grzybowe (13) KRZEMOWE (6) Odkwaszanie/równowaga kwasowo-zasadowa (5) Bakterie probiotyczne/prebiotyki (21) Terapia jogurtowa - żywe szczepy bakteryjne (11) ENZYMY trawienne (1) Aminokwasy (1) TRAN, OLEJE, OMEGA (6) KOLAGEN (6) » Suplementy kapsułki, tabletki (4) Suplementy płynne, syropy, krople (11) Suplementy sproszkowane (1) Wyroby medyczne (1) dr Enzmann Mito Pharma (12) dr Mercola (4) Marek Skoczylas SUPLEMENTY (62) Marek Skoczylas KOSMETYKI (9) Aliness (83) DuoLife (14) JOALIS (68) Kenay (22) Vianesse (2) ForMeds kapsułka ForMeds proszek NUTERGIA Laboratorium (23)NOW Foods (30) SWANSON (7) Specyfiki wg Św. Hildegardy (38) Zioła Ojca Grzegorza /BONIMED/ (50) KONOPNY kącik (16) SUPER ŻYWNOŚĆ (2) KSIĄŻKI (23) KOSMETYKI (kremy, maści, żele) (26) OLEJE, olejki i maceraty kosmetyczne (43) RÓŻNOŚCI (5) | KOLAGEN (95% kolagenu+5% witaminy C) - 100g» KOLAGENProducent: Kolagen NCN
Kolagen NCN - Młodość 100g Aplikacja 14-sto dniowa TO ŁATWO PRZYSWAJALNY KOLAGEN RYBI ZGODNY W 80% Z LUDZKIM DNA BEZ BARWNIKÓW, BEZ AROMATÓW, BEZ GMO, BEZ GLUTENU, BEZ LAKTOZY Suplement diety - Witamina C: • Pomaga w prawidłowej produkcji kolagenu w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania: - Skóry - Kości - Chrząstek - Zębów - Dziąseł - Naczyń krwionośnych • Pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu nerwowego • Pomaga w ochronie komórek przed stresem oksydacyjnym • Pomaga w utrzymaniu prawidłowych funkcji psychologicznych • Pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego Składniki: hydrolizat kolagenu rybiego (95%), kwas L-askorbinowy (witamina C) (5%) Zalecana porcja do spożycia niezbędna dla uzyskania korzystnego działania: 1 raz dziennie po 2 łyżeczki od herbaty - 7,1 g Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Sposób użycia: 2 łyżeczki proszku rozpuścić w szklance letniej wody, soku, napoju lub mleka. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci. Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 30 dni. Przechowywać w ciemnym, suchym i chłodnym miejscu. |